Visie

Ik geloof dat ieder mens een unieke kracht in zich draagt. Ik geloof dat het naar buiten brengen van deze kracht een ander mens aanraakt en aanmoedigt om hetzelfde te doen. Dat is wat ik in essentie doe. Ik moedig volwassenen aan hun kracht te leven en doe dat door ze te laten delen in de trilling van vreugde en plezier, die ik bij me draag en die ik bewust inzet. Dat werkt aanstekelijk en bevrijdend.

Als mensen beschikken we allemaal over een essentie. Dat is wie wij in wezen zijn. Die is zuiver en puur en is Licht. In de loop van ons leven komen daar allerlei lagen overheen, door alles wat we in ons leven meemaken. De essentie raakt bedekt en we raken meer en meer afgesloten van wie we ten diepste zijn. Hierdoor kunnen we de weg kwijtraken in ons leven. We voelen ons doelloos, verloren, eenzaam en niet verbonden. Onze kracht en vitaliteit staan op een laag pitje.

In mijn praktijk begeleid ik volwassenen in het gaan van hun eigen unieke weg via retraite dagen en individuele begeleiding. Ik richt mij op mensen die verlangen naar meer vervulling, levensgeluk en vreugde.

Ook bied ik workshops aan voor teams. Dit kunnen bijvoorbeeld teams zijn waar het stokt in de samenwerking. Met mijn workshops breng ik weer een vitale stroming op gang.

Ik mijn retraites, individuele begeleiding en workshops maak ik gebruik van dans, beweging, geleide meditatie, intuïtief tekenen en creatief schrijven.