Retraites

Je eigen unieke weg gaan – Retraitedag

Een dag om weer contact te maken met je vreugde en je kracht.

Een liefdevolle aanmoediging om je essentie te léven.

VOOR WIE? Herken je dit? 

  • Je leeft je leven en doet je dingen, maar het geeft je geen voldoening. Je wilt wel iets anders, maar je weet niet precies wat dan. Of, je weet het wel, maar je durft nog niet;
  • Je zit veel in je hoofd en draait rond in cirkels van gedachten. Je weet dat je daarmee niet verder komt, maar het lukt je niet om dat te doorbreken;
  • Je hebt al een tijd weinig energie, als gevolg van een burn-out, ziekte of privé omstandigheden. Het is lastig om je (beperkte) energie aan de dingen te besteden die je ook energie geven.
  • Je bent veel bezig met hoe anderen hun leven leiden. Je bent ook gevoelig voor de verwachtingen van anderen.
  • Je bent streng voor jezelf en je oordeelt soms hard over jezelf.

Herken je jezelf in één of meerdere van de bovenstaande zinnen? En, verlang je ernaar om meer vanuit je essentie te leven en meer vreugde en levenslust in je leven toe te laten?

Tijdens deze retraite dag nodig ik je uit om de weg naar binnen te maken en weer de verbinding te maken met jouw essentie & kracht. Hierover te leren en te ontdekken, zodat het een richtingwijzer voor je mag zijn, om je eigen unieke weg te gaan.

Wat deelnemers zeggen

‘‘In deze roerige tijd waarin we allemaal zoekende zijn, biedt deze workshop ruimte voor reflectie, creativiteit, beweging en ontdekking. Een afwisselend programma met veel diepte, wat ook nog eens veel verbondenheid creëert. Amira is een fantastische begeleidster in het vinden van je eigen weg.’ – Carola

Met een groep gingen we dansen en schrijven. Steeds losser en vrijer. Het opende iets in me. Een echte aanrader voor wie meer contact met het creatieve en fantasierijke wil.’ – Liesbeth

‘Amira laat je op luchtige manier de diepte in gaan. Vanaf het moment dat Amira de 1e dansaanzet gaf kwam mijn bewegingsgevoel gaandeweg weer terug. Voor mij het cadeau van de dag!’ – Annemarie  

Dans, creativiteit, meditatie

Het is een dag met veel afwisseling. Ik werk veel met dans en zachte bewegingsvormen en wissel dat af met met verschillende creatieve en meditatieve werkvormen: o.a. creatief en intuïtief schrijven, geleide meditatie en muziek. Momenten van verstilling en reflectie worden afgewisseld met dynamische momenten van beweging en dans.

WIE BEN IK?

Ik ben Amira Shawky, 55 jaar en de afgelopen 13 jaar werkzaam als coach, begeleider en trainer. Ik begeleid mensen in het gaan van hun eigen unieke weg. Dat doe ik door ze uit te nodigen en te prikkelen om hun kracht en vreugde naar buiten te brengen. In mijn visie maken beiden deel uit van je essentie. Ik word er heel blij van als ik zie dat mensen na afloop van een workshop het contact hiermee gemaakt hebben. Door een hart dat open is gegaan, of vreugde die gevoeld wordt, levenslust die stroomt. Daar is het mij om te doen!

Opgave en meer info

Voel je een ‘ja’ bij het lezen van deze tekst? Geef je dan snel op! Ik werk met een kleine groep van maximaal 6 mensen. Wacht dus niet te lang! Heb je nog vragen of vind je het fijn mij nog even te spreken? Dat kan uiteraard. Neem dan contact met me op, en dan plannen we een belafspraak.

Je geeft je op voor deze dag, door mij een mail te sturen: amira.shawky1967@gmail.com of mij te bellen / appen op: 06-24206011.

Waar is het?

We zijn te gast op landgoed ’t Soete Zod op de Kortenhoefsedijk 185, 1241 NA in Loosdrecht Een groene oase in het Groene Hart, tussen Utrecht en Amsterdam. Ook bereikbaar met het OV. Op station Hilversum kun je een OV-fiets huren, dan is het ca. 30 min. met de fiets.

 Kosten

€ 119,- voor de gehele dag. Dit is inclusief vegetarische lunch, koffie, thee en lekkere versnaperingen door de dag heen.

Vrijdag 21 april 2023

10.00 – ca. 16.30 uur (vanaf 9.30 uur staat er thee en koffie klaar)

119 euro (inclusief  vegetarische lunch, koffie, thee en lekkere versnaperingen door de dag heen)

Landgoed ’t Soete Zod in Kortenhoef
1241 NA Kortenhoefsedijk 18