Het Betekenis Gesprek

Je betekenis als weg naar meer vervulling in werk en leven

 

Van betekenis zijn geeft vervulling. En vervulling is iets waar we uiteindelijk allemaal naar verlangen. Vervulling bereik je niet met een hoog salaris, met status, met een dikke auto voor de deur. Uiteindelijk gaat het om de vraag: wat is mijn betekenis? En: hoe leef ik mijn betekenis?

  • Verlang jij ook naar meer vervulling in je leven?
  • Wil je ontdekken hoe je meer vervulling kan gaan ervaren door te weten wat jouw betekenis is?
  • Ben je bereid om het rijke palet te verkennen waarmee jouw betekenis vorm krijgt in deze wereld?
  • Wil je op een andere manier naar jezelf leren kijken?

HET BETEKENIS GESPREK

Met Het Betekenis Gesprek zet je een eerste stap in de richting van meer vervulling en verdieping in je werk en leven. Tijdens een individuele sessie van ca. 2 uur bied ik je mijn onverdeelde aandacht en ga ik samen met jou op zoek naar je betekenis. Je gaat woorden geven aan jouw betekenis en je doet een eerste verkenning naar het rijke palet dat achter die woorden schuilgaat.

Je betekenis is uniek en het is iets anders dan een functietitel, waar we in onze maatschappij mensen in hokjes indelen. Zélf benoemde ik mijn betekenis ooit als ‘Ik kom blijdschap brengen’.  

Je betekenis is een rijk palet. Voor iedereen. In die paar woorden zit een hele wereld verborgen. Er zijn geen profielomschrijvingen voor. Er zijn geen functietitels voor. En er is al helemaal geen opleiding voor. Geen vereisten in werkervaring. 

Wil je meer lezen over mijn visie hierop? Lees dan mijn blog ‘Ieder mens wil van betekenis zijn’.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Een 1:1 sessie van 2 uur, waarin ik samen met jou op onderzoek uitga, om jouw betekenis op te diepen;
  • Mijn volledige aandacht;
  • Een gesprekspartner en vragensteller met 20 jaar doorleefde kennis over dit thema;
  • Aan het eind van het gesprek heb je inzicht gekregen in je betekenis én heb je daar ook woorden aan gegeven. Dit geeft je handvatten naar meer vervulling in je werk en leven.

Ik maak gebruik van verschillende werkvormen: o.a. het gesprek, mindfulness-oefeningen, de natuur en creatieve werkvormen.

De gesprekken vinden plaats in (de omgeving van) Utrecht op een nader door te geven (buiten)locatie.

INTRODUCTIEKORTING

Vanaf april t/m augustus 2024 kun je gebruik maken van een introductiekorting. Een sessie van ca. 2 uur kost € 99,-

AANMELDEN

Via de onderstaande aanmeldknop, kun je je aanmelden voor ‘Het Betekenis Gesprek’. Ik neem dan z.s.m. contact met jou op voor het maken van een afspraak. Ik heet je graag welkom in mijn ruimte! En ga graag met jou op onderzoek naar je betekenis.

HET BETEKENIS GESPREK

Speciale introductieprijs voorjaar & zomer 2024

99 euro